Home - VDZ

Home

Home

Kom 7 juni naar de Algemene ledenvergadering (ALV)

12 mei 9:00  Denk en praat mee op de ALV! Woensdag 7 juni is er een Algemene ledenvergadering (ALV). Voor alle leden vanaf 18 jaar, voor alle kaderleden (trainers, leiders, clubscheidsrechters, enz.) en voor alle ouders van jeugdleden. Met een interessante presentatie over de VDZ Voetbal Academie. meer »

Speel mee in het G-team van VDZ

4 juni 16:30  VDZ heeft ook een G-team. Een schitterend team met spelers van allerlei leeftijden. Ze kunnen nog nieuwe spelers gebruiken. Dus vind je het leuk om te voetballen in een G-team of ken je misschien kandidaat G-spelers, stuur dan een mail en kom vrijblijvend een keer meetrainen! meer »

16x gelezen

VDZ gastlocatie voor Wageningen University & Research

31 mei 9:00  Sinds enige tijd maken onderzoekers van de Wageningen University & Research gebruik van het clubhuis van VDZ. Voor hun project Voed je Beter Hart- en Vaatziekten. Doel van de studie is, om samen met Rijnstate ziekenhuis en andere partners, meer inzicht te krijgen in het effect van voeding op het ziekteverloop van mensen met hart- en vaatziekten.meer »

75x gelezen

Kijk op VDZshop.nl voor je nieuwe voetbaloutfit!

29 mei 13:45  Lentekriebels? Kijk op VDZshop.nl voor jouw nieuwe voetbaloutfit. Alles wat je nodig hebt om te voetballen en te trainen koop je snel en eenvoudig bij VDZshop.nl. Inclusief unieke VDZ collectors items. Je krijgt op al jouw aankopen een aantrekkelijke korting en je steunt VDZ. meer »

96x gelezen

Het jaarlijks VDZ Familietoernooi!

16 mei 15:45  Het is weer tijd voor het jaarlijkse VDZ Familietoernooi. Op zaterdag 24 juni om 11 uur trappen de eerste teams het VDZ familietoernooi af. Deze dag voor jong en oud staat garant voor gezelligheid, sportiviteit en plezier. Of je nu een fanatieke voetballer bent of gewoon zin hebt in een leuke dag met familie en vrienden, iedereen is welkom om deel te nemen.meer »

229x gelezen

Voetbal jij volgend seizoen in de vrouwenselectie van VDZ?

16 mei 9:00  Bij de vrouwenselectieteams worden op dit moment de teams voor volgend seizoen vormgegeven. Er is nog plaats voor een aantal ambitieuze speelsters van buitenaf, zowel bij VR1 als bij VR2meer »

79x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!