Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zondag is er dan toch een einde gekomen aan de mooie reeks van vrouwen 2.
Uit bij GVV Eilermark werd er met 6-2 verloren.
Hoewel we goed uit de startblokken kwamen en in de 3e minuut al op de paal schoten, was het GVV dat de klok sloeg.
Elk duel werd met meer passie en strijd aangegaan dan dat onze dames vandaag op de mat legde.
Zo was het dan ook binnen het kwartier 2-0 voor GVV.
En als dan ook nog onze snelste spits er met een blessure af moet, is dat wel heel vervelend.
En wederom kregen we genoeg kansen om er in de eerste helft 2 of misschien wel 3 in te schieten.
Echter ontbrak het aan scherpte voorin om deze kansen af te maken.
GVV deed dit wel nog vlak voor tijd door een onnodige actie aan onze kant, waardoor de ruststand 3-0 was.

In de rust aangegeven en over gehad waar hun zwaktes liggen, en daar dan ook gebruik van moesten  maken.
Want het was dan wel 3-0, maar dit kon gerust nog omgedraaid worden met de juiste inzet en spirit.
Helaas voor ons begonnen we super slecht aan de tweede helft.
Want binnen 6 minuten had GVV de stand van 3-0 naar 5-0 gebracht.
En toen was er ineens een opleving binnen het elftal en gingen we GVV wel vast zetten op eigen helft en afjagen.
Hierdoor kon Rosa in de 53e minuut op aangeven van Britt L netjes binnenschieten.
En een paar minuten later was het Dianna die in de 60 minuut een vrijetrap wilde voorgeven, maar doordat niemand hem raakte verdween deze via de verre paal in het doel.
Met 5-2 op het bord en nog een half uur te gaan, had ik weer wat moed dat we wellicht een punt nog konden meenemen.
Helaas gingen we in plaats van met z`n alle druk te blijven zetten, weer naar achteren lopen en GVV rustig laten opbouwen.
Omdat het merendeel op het middenveld afspeelde kwamen er van beide kanten nog wel een aantal kansen.
Hiervan wist alleen GVV er nog 1 om te zetten in een doelpunt in de 83e minuut.
Eindstand 6-2 en met lege handen weer terug naar Arnhem.
Persoonlijk vind ik dat we met 3 tegengoals uit persoonlijke fouten en het niet scherp zijn voor de goal onnodig hebben verloren vandaag.
Dit zullen in de re-match zeker anders gaan doen.