19 september 2020 10:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag een soort van kleine generale tegen Barneveld.
Want vandaag mochten we tegen Barneveld MO11-2 en volgende week uit naar Barneveld MO11-1.

Wederom onze meiden op scherp gezet voor de wedstrijd (dit keer niet met frietjes).
Doelstelling was om vandaag zoveel mogelijk te scoren, om eventueel volgende week ook aan een gelijkspel genoeg te hebben.
We starten heel sterk want binnen 10 minuten stonden we al met 2-0 voor.
Beide goals gescoord door Fien.
Op zich stond het heel goed achterin bij ons, en kwamen de tegenstanders niet echt tot schoten op ons doel.
Maar je zag als onze twee centrale verdedigers (Rachel en Anneroos) mee naar voren gingen, er meteen gevaar kwam van hun twee hele snelle spitsen.
Hier gaan we op de trainingen mee aan de slag.
In de 19e minuut was het Liz die haar eerste goal voor VDZ maakte.
Met een geplaatste puntertje schoot ze de 3-0 erin.
Dit was tevens de ruststand.

Meteen na de rust stonden we net scherp achterin (er waren wat spelers door gewisseld), en profiteerde Barneveld daar meteen van.
En zo stond het na 32 minuten 3-1.
Dat onrustige bleef nog even bij ons achterin, ook omdat een aantal spelers nog niet gewend zijn om op deze posities te spelen.
Gelukkig voor ons wisten we of op het laatst het schot van hun nog tegen te houden, of ze schoten slecht op ons doel.
Maar vlak voor het einde van het derde blok waren we als team even 1 minuut heel scherp.
Want zowel in de 44e minuut en 45 minuut schoten we er via Sascha en Fien nog even snel 2 in.
Wat de stand dus op 5-1 bracht.
In het laatste kwartier met extra aanvallende impulse geprobeerd om nog voor wat meer doelpunten te kunnen zorgen.
Echter is het elftal nog niet zover om in te zien dat ze het veld breed moeten houden, en elkaar de ruimte moeten geven.
Want door de drukte met zoveel speelsters  voorin was het lastig om tot scoren te komen.
Pas in de 54e minuut wist Milana (ook haar eerste voor VDZ) het net te vinden.
Nog maar net klaar met vieren van de 6-1, lag er een halve minuut later de 6-2 al in.
De aandacht meteen er weer bij hebben is ook een aandachtspunt waar we aan gaan werken.
Maar met een uitslag van 6-2 hebben de meiden het weer uitstekend gedaan.

Speelster van de wedstrijd was vandaag Fien met 3 goals en 1 assist.

Volgende week naar Barneveld uit rekenen we massaal op ieders steun.