Grote Clubactie

Grote Clubactie

groteclubactie.jpg
Teamopbrengsten Grote Clubactie 2022
De afgelopen jaren kunnen de teams een teambudget bij elkaar sparen via de verkoop van de Grote Clubactieloten. Soms verdienden de teams zo een aardige bijdrage om iets leuks met het team te kunnen doen tijdens of aan het einde van het seizoen. 

VDZ ontvangt 2,40 euro per verkocht lot van de Groet Clubactie. De helft hiervan krijgen de teams, waarvan de spelers loten hebben verkocht. Helaas zijn ook loten verkocht waarvan de verkoper niet is te achterhalen (AVG), dus dat kunnen we niet aan een team toebedelen. 

Hoe verzilveren?
We kunnen geen contact geld aan de teams geven. De teamleider of trainer dient de rekening(en) of factuur in van de activiteit, uitgaven of gekochte goederen via jeugd@vdz-arnhem.nl. Geef daarbij aan om welk team het gaat, wat het team met het geld heeft gedaan en naam en rekeningnummer waar het geld naartoe overgeboekt moet worden. 

Hieronder de verdeling over de teams. In de eerste kolom de naam van het team, in de tweede kolom het totaal aantal verkochte loten per team en in de laatste kolom het teambudget dat is gespaard.

2022-04-25_15_58_25-opbrengst_voor_teams_Grote_Club_actie_-_Bericht_HTML.png

Grote Clubactie en coronamaatregelen

Het zijn rare tijden. Iedere dag zien en merken we hoe dingen veranderen en we ons moeten aanpassen hieraan. Ook bij VDZ. Gelukkig kan de jeugd nog trainen en organiseren we ieder weekend een onderlinge activiteit. Zo hopen we ook de betrokkenheid met elkaar te houden. En dat die er nog is zien we ook doordat maar liefst 25 teams meedoen aan de verkoop van de Grote Clubactie loten. Waarmee ook een leuke verdienste voor het eigen team valt te verdienen. Hopelijk dat daarmee als de maatregelen weer wat versoepelen iets leuks kan worden gedaan.

Wat ik zei: het zijn rare tijden en dingen moeten we daardoor iets anders regelen.
1. Inleveren liefst voor 15 november, zodat we zeker zijn dat alles op tijd is ingevoerd.
2. Verzamel per team de boekjes en check of de naam van speler/speelster en teamnaam duidelijk zijn vermeld. Dan kunnen we nl de digitaal bestelde loten koppelen aan de teamverkoop.
3. De boekjes stop je in de speciale doos die hiervoor staat in het wedstrijdsecretariaat (bij binnenkomst direct rechts op de plank)

Wat niet verandert, is dat jullie als team de helft van de opbrengst van de door jullie verkochte loten kunnen gebruiken. 
Op 10 december is de trekkingsuitslag en in januari ontvangt VDZ bericht van de Grote Clubactie over de opbrengst als vereniging. Dan zullen we ook de opbrengst per team bekend maken. 

- John Wijbenga, voorzitter jeugd VDZ

Grote Clubactie 2020: samen voor VDZ!

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020. Uiteraard gaan onze  jeugdleden van VDZ ook weer op pad. Zullen we de opbrengst van vorig jaar verbreken? Liefst 4.800 euro haalden we toen samen op.

Verantwoord loten verkopen tijdens corona

Tijdens de coronacrisis staat de gezondheid van iedereen voorop. De spelers en speelster zullen op een verantwoorde manier de loten verkopen. Veilig voor zowel de verkopers als de kopers. Kijk in deze flyer of de video hoe dat is geregeld. Meer informatie over verantwoord loten (ver)kopen tijdens de Grote Clubactie 2020 is te vinden op www.clubactie.nl

Ook weer extraatje voor jouw team

Door corona moet de jeugdopleiding van VDZ even rustig aan doen. Alle extra inkomsten zijn dus van harte welkom om iets extra's te kunnen doen komend seizoen. Jeugdvoorzitter John Wijbenga: "Ik hoop dat we er met z'n allen weer vol voor gaan en een mooi bedrag bijeen halen. Met de hulp van onze seniorleden, familie, vrienden en inwoners uit de omgeving gaat dat vast lukken. VDZ is een echte familieclub!"

Een lot kost €3, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat. Net als vorig jaar sparen de teams weer rechtstreeks voor hun eigen spaarpot. De helft van wat er als team wordt opgehaald, kan het team gebruiken voor een eigen activiteit. Of je nu pizza gaat eten met elkaar of paintballen; dat bepaal je helemaal zelf.

Ophalen loten en uitslag

Vanaf maandagavond (20.00 uur) 14 september liggen de loten klaar in het wedstrijdsecretariaat (commissiekamer). De elftalleiding kan hier de benodigde boekjes uit de doos pakken en hun naam opschrijven. Verzamel de boekjes per team en doe ze vóór 15 november in de door op het wedstrijdsecretariaat, zodat ze op tijd geteld en ingevoerd kunnen worden.

Belangrijke data
14 september (20.00 uur): Lotenboekjes op wedstrijdsecretariaat
19 september: Officiële start verkoop

Officiële start verkoop
15 november
Laatste dag inleveren loten bij VDZ
9 december
Trekking Grote Clubactie
10 december
Bekendmaking trekkingsuitslag

Rond de kerst kunnen we de opbrengst per team op de website publiceren

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!