Coronamaatregelen bij VDZ

Coronamaatregelen bij VDZ

Coronamaatregelen vanaf 25 september 

Vanaf 25 september gelden nieuwe coronamaatregelen. Heel veel zaken gaan terug naar het oude normaal. Toch is er nog altijd een aantal maatregelen waar wij rekening mee moeten houden. Hoewel de 1,5 meter regel vervalt, adviseren wij onze bezoekers om zowel binnen als buiten voldoende afstand van elkaar te nemen.

Kantine is open voor bestellen en afhalen eten en drinken
Onze kantine is tijdens trainingsdagen en wedstrijddagen open als doorloopgelegenheid, en om eten en drinken te halen. Helaas is het vooralsnog niet mogelijk om in onze kantine van zitplaatsen gebruik te maken, in verband met de coronaregels die daarop van toepassing zijn. Dit houdt in dat het gewoon mogelijk is om eten en drinken te halen aan de bar, maar het is niet toegestaan om dit binnen op te eten of te drinken. 

Gebruik kleedkamers
Wanneer teams daar prijs op stellen, zijn de kleedkamers beschikbaar. Teams kunnen dit op wedstrijddagen kenbaar maken bij het wedstrijdsecretariaat.

Uitwedstrijden
Stel jezelf op de hoogte van de geldende regels van de club die je bezoekt. Kijk hiervoor in de voetbal.nl app voor de coronamaatrgelen of op de website van de club.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!