Club van 100

Club van 100

Doel van de Club van 100 is om extra gelden te werven voor VDZ. Voor speciale activiteiten en noodzakelijke verbeteringen die niet vanuit de verenigingsbegroting betaald kunnen worden. De Club van 100 zorgt ook voor extra binding met leden, oud-leden, ouders en buurt- en wijkgenoten die VDZ een warm hart toedragen en extra willen steunen. 

Club van 100 maakt 'voetbal met meer plezier' mogelijk!

Door de Club van 100 kunnen we extra activiteiten en verbeteringen mogelijk maken. Denk aan de organisatie van speciale jeugdactiviteiten, deelname aan buitenlandse toernooien, huren van een supportersbus naar kampioenswedstrijden of de aanschaf van speciale trainingsdoeltjes of nieuw meubilair voor de kantine. De besteding van Club van 100-gelden gebeurt altijd in overleg met het bestuur.

Als lid van de Club van 100 betaal je elk jaar € 100,- (automatische incasso). Je wordt jaarlijks op de hoogte gehouden van de activiteiten en projecten die mogelijk zijn gemaakt door jouw bijdrage als lid van de Club van 100 en je bent welkom bij alle verenigingsactiviteiten. 

Je kunt je hier aanmelden als lid van de Club van 100.

Heb je vragen over de Club van 100 neem dan contact op met de Commissie Club van 100 & Fondsenwerving bij Contactpersonen

Enkele voorbeelden van Club van 100-ondersteuning:

Club van 100 bijdrage nieuwe keukenNieuwe keuken
Afgelopen jaren heeft de Horecacommissie de Club van 100 benaderd voor een financiële bijdrage voor uitbreiding en modernisering van de keuken. Een project dat prima binnen de doelstellingen van de Club van 100 past en de aanvraag is dus na overleg met he bestuur ook gehonoreerd. 

Club van 100 Bal in het hok!Ballenhok
Door de groei van het aantal leden neemt ook het aantal ballen toe. Logisch bij een voetbalclub, toch!  Het ballenhok werd te klein, de nieuwe kleedaccomodatie had financiële prioriteit en er werd een beroep gedaan op de Club van 100 voor een nieuw ballenhok. Het nieuwe ballenhok biedt plaats aan ongeveer 250 ballen!

Club van 100 Scoort goals!Goaltjes
Inmiddels heeft de Club van 100 haar eerste 10 goals gescoord. Van de eerste inkomsten  van de Club van 100 zijn 10 robuuste trainingsgoals aangeschaft die alle trainende leden ten goede komen. Een mooi begin vinden wij zelf.voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!