Scheidsrechter

Marantika, A.

Accommodatie

Onbekend

Deze zondag speelden we tegen Spero de nummer laatst. Na de bespreking voorgaande wedstrijd werd er scherp begonnen. Het was duidelijk te zien dat we de eerste 10 minuten geen treffer wilde tegen krijgen want dan hadden we een kannetje bier van de trainer verdiend. Na 9 minuten kwam dan ook de verdiende voorsprong na goed voorbereidend werk van Martijn was het Jelle die de 1-0 binnenschoot. De 10 minuten waren voorbij en het kannetje was binnen, hierna kon spero twee keer scoren na slap verdedigen. Het leek erop dat we met een 2-1 achterstand aan de thee zouden gaan, maar na weer goed voorbereidend werk van Martijn was het Maarten die de 2-2 maakte. Na de rust twee wissels Joep voor Luuk en Kars voor Habib. In de tweede helft kwamen we op 3-2 door een kopbal van Jelle. De scheidsrechter begon steeds gekker te worden en drukte steeds meer zijn stempel op de wedstrijd. Zo werd Nick eruit gestuurd en moesten we een half uur met 10 man verder. Spero profiteerde hiervan en maakte de 3-3. Het zou nog lastig worden om een puntje binnen te halen, maar hier dacht Thomas anders over, op het moment dat hij op pint stond gewisseld te worden schoot hij een vrije trap prachtig in de kruising. Een 4-3 voorsprong met nog 7 minuten te spelen ( dat dacht iedereen) in de knotsgwkke laatste minuten maakte spero weer de gelijkmaker. We kregen weer een vrije trap , op ongeveer dezelfde plek waar Thomas eerder had gescoord, het probleem was echter dat Thomas inmiddels was gewisseld.Daarom nam nu Jelke plaats achter de bal en schoot hem op prachtige wijze bovenin de Kruising. hierna volgde nog 10 knotsgekke minuten ( waarvan 8 minuten extra tijd ) bij elk duel kreeg spero een vrije trap, die er allemaal hoog ingeslingerd werden. Na het laatste fluitsignaal van deze dramatisch scheidsrechter konden we aan de derde helft beginnen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!