Clubhuis - VDZ

Clubhuis

Clubhuis

Clubhuis VDZ - Terraszijde

Impressie_luifel.jpg
Openingstijden clubhuis en kantine

Maandag 18.30 - 24.00 uur
Dinsdag 18.30 - 24.00 uur
Woensdag 13.45 - 24.00 uur
Donderdag 18.30 - 24.00 uur
Vrijdag 18.30 - 01.00 uur
Zaterdag 07.30 - 18.30 uur
Zondag 09.00 - 18.00 uur


Openingstijden keuken

Zaterdag 11.30 - 17.30 uur
Zondag 12.30 - 17.30 uur

Goed om te weten
  • Bij een beperkt wedstrijdprogramma worden de openingstijden van de keuken aangepast aan het programma en kan het gebeuren dat de keuken gesloten is.
  • Wedstrijden, trainingen, vergaderingen en bijeenkomsten kunnen alleen plaatsvinden tijdens de openingstijden van de kantine.
  • Kantine en keuken kunnen alleen open als er voldoende vrijwilligers zijn om bar- en keukendiensten te draaien. Het is dus belangrijk dat iedereen zijn vrijwilligerswerk nakomt.
  • Tijdens de zomer- en winterstop zijn clubhuis en kantine tijdelijk gesloten. Op de website en in De Volharder worden deze sluitingsperiodes vermeld.

Betalen met pinpas en VDZ Clubpas
In de kantine kun je betalen met je pinpas of Clubpas. Betalen met contant geld is niet mogelijk. De Clubpas is een betaalpas (in de vorm van een bankpas) waarmee je snel en veilig kunt afrekenen. De Clubpas is aan de bar verkrijgbaar en kost € 3,00. Je kunt de Clubpas via internet opwaarderen. 

Gezonde sportlocatie  
VDZ stimuleert een gezonde leefstijl. Niet alleen met een breed sportaanbod. Ook door in de kantine en keuken meer gezonde producten, fruit en alternatieven aan te bieden. Wij stimuleren verantwoord alcoholgebruik en de consumptie van alcoholvrije drank. VDZ is de eerste sportvereniging in de regio die de badge ‘Gezonde Sportlocatie’ heeft behaald.

Rookvrije club
VDZ is sinds 2018 een rookvrije sportclub. Van de gemeente mag op het gehele sportpark niet gerookt worden. Bezoekers die toch willen roken, moeten dit buiten het sportpark te doen. 

Vergaderruimte
VDZ beschikt over twee vergaderruimtes voor verenigingsactiviteiten: een commissiekamer en de bestuurskamer. Ook kunnen er besprekingen gehouden worden in de kantine. Vergaderruimtes kun je vooraf reserveren via de website. 

Rolstoeltoegankelijk
Clubhuis en terrein zijn rolstoeltoegankelijk. VDZ beschikt ook over een invalidentoilet en twee invalidenparkeerplaatsen.

AED, EHBO en BHV
Bij het clubhuis hangt een AED. Rechts van de ingang op de buitenmuur. We streven ernaar dat bij alle verenigingsactiviteiten een gediplomeerd EHBO-er aanwezig is. Dat kunnen ook spelers, trainers, coaches, leiders of andere vrijwilligers zijn. Heb je een EHBO-diploma, geef dit dan door aan het verenigingsbureau. Verder zijn we onder de noemer ‘VDZ veilig’ bezig om de bedrijfshulpverlening (BHV) op het sportpark op een hoger plan te brengen. 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!