Aanmelden overige leden

Aanmelden overige leden

Je kunt ook Niet-spelend lid worden van VDZ of onze club steunen als Club van 100 lid en/of Vriend van VDZ.

Niet-spelend lid

Als niet-spelend lid ben je lid van VDZ en heb je stemrecht in de Algemene ledenvergadering (ALV). Ook ontvang je het prachtige clubblad De Volharder. De naam niet-spelend lid zegt het al, je speelt dan geen wedstrijden en traint niet bij VDZ. Als niet-spelend lid hoef je geen vrijwilligersdiensten te draaien, maar dat mag natuurlijk  wel. De contributie bedraagt voor een niet-spelend lid  € 80,- per jaar (automatische incasso). Als niet-spelend lid ben je van harte welkom bij alle verenigingsactiviteiten.  Wil je alleen blijven trainen, dan is er het trainingslidmaatschap (zie Aanmelden spelend lid). 

Club van 100 lid

Als lid van de Club van 100 steun je activiteiten en projecten waarmee we als club iets extra’s kunnen doen. Denk aan het mogelijk maken van speciale jeugdactiviteiten, deelname aan buitenlandse toernooien, huren van een supportersbus naar kampioenswedstrijden of nieuw meubilair voor de kantine. Als lid van de Club van 100 betaal je elk jaar € 100,- (automatische incasso). Je wordt jaarlijks op de hoogte gehouden van de activiteiten en projecten die mogelijk zijn gemaakt door jouw bijdrage als lid van de Club van 100 en je bent welkom bij alle verenigingsactiviteiten.

Vriend van VDZ

Als vriend van VDZ draag je VDZ een warm hart toe en steun je de vereniging graag. Dat kan voor € 50,- per jaar (automatische incasso). Als steunpilaar van onze club ben je welkom bij al onze verenigingsactiviteiten.   

Doe mee en meld je direct aan bij de leukste voetbalclub van Arnhem!

Aanmeldformulier overige leden

Het bankrekeningnummer voor het incasseren van uw contributie en/of bijdrage.

Akkoordverklaringen Machtiging –Doorlopend/periodiek SEPA
Door het inzenden van dit aanvraagformulier word je – zoals je hebt aangegeven – Niet-spelend lid en/of Club van 100 lid en/of Vriend van VDZ. Je lidmaatschap of bijdrage loopt tot 1 juli a.s. en wordt daarna automatisch telkens voor 1 jaar verlengd. Tenzij je vóór 15 juni via het opzegformulier hebt opgezegd en VDZ de opzegging per e-mail heeft bevestigd. Tussentijdse opzegging van Niet-spelend lid, Club van 100 lid of Vriend van VDZ is niet mogelijk. De contributie of bijdrage wordt automatisch jaarlijks door VDZ geïncasseerd. Als je het niet eens bent met de afschrijving, dan kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken contact op met de bank. Vraag de bank naar de voorwaarden. Je vindt het unieke Incasso ID bij de afschrijving op het bankafschrift.


Je ontvangt een kopie van dit aanmeldformulier op het e-mailadres dat je hebt opgegeven.* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!