Club van 1926 - Vrienden van VDZ - VDZ

Club van 1926 - Vrienden van VDZ

Club van 1926 - Vrienden van VDZ

Vrienden van VDZ. Samen maken we méér mogelijk!
Met de Club van 1926 willen we de clubbinding met (oud-)leden versterken en extra inkomsten verwerven voor extra activiteiten en verbeteringen. Denk aan extra activiteiten en verbeteringen op het gebied van accommodatie of nieuwbouw, extra faciliteiten voor mannen- en vrouwenselectie, extra activiteiten voor het 100 jaar jubileum of extra activiteiten met een meer maatschappelijk karakter zoals voetbal voor jonge vluchtelingen, kwetsbare jongeren of mensen met een beperking (G-voetbal). Als vrienden van VDZ maken we samen méér mogelijk!

Meld je snel aan!
Iedereen die VDZ een warm hart toe draagt kan lid worden.
Je kunt lid van de Club van 1926 worden door het aanmeldformulier in te vullen.

Gouden, zilveren of bronzen lidmaatschap
Leden van de Club van 1926 kunnen kiezen uit een gouden, zilveren of bronzen lidmaatschap.
Club_van_1926_-_3_lidmaatschappen.jpg

Flexibel lidmaatschap
Alle genoemde lidmaatschapsbedragen worden als gift (donatie) aangemerkt, gelden per jaar en worden automatisch geïncasseerd. Als je wilt kun je een factuur krijgen onder vermelding van de gewenste factuurgegevens. Je kunt op ieder gewenst moment jouw lidmaatschap van de Club van 1926 aanpassen of opzeggen. 

Leuk om te krijgen
Als lid van de Club van 1926 ontvang je als attentie clubblad De Volharder en de maandelijkse nieuwsbrief, de VDZ nieuwsflits. Ook ben je welkom bij verenigingsactiviteiten en houden we je op de hoogte van de activiteiten van de Club van 1926, de bestede gelden en de extra verleende steun. Bij het zilveren lidmaatschap word je ook uitgenodigd voor sponsoractiviteiten van VDZ Hogerop en bij het gouden lidmaatschap kun je meeliften op promotiemogelijkheden van VDZ. 

Jouw eigen Club van 1926-shirt
Als je kiest voor een vijfjarig lidmaatschap ontvang je als kado een uniek Club van 1926-shirt voorzien van het Club van 1926-logo en jouw eigen naam. Je kan ook kiezen voor een poloshirt of t-shirt.
Club_van_1926_-_Eigen_shirt.jpg
Aftrekbaar voor de belasting
Je kunt jouw lidmaatschapsbijdrage als periodieke gift aftrekken in de belastingaangifte inkomstenbelasting. Dat kan belastingtechnisch als je dit doet voor een periode van vijf jaar en op basis van een overeenkomst met VDZ. Dat is mogelijk met de Club van 1926.

Transparant en controleerbaar
Commissies kunnen voor extra steun een aanvraag indienen bij de Club van 1926. Sponsorcommissie VDZ Hogerop kiest samen met het bestuur de aanvragen die gehonoreerd worden. Het bestuur legt over de inkomsten en bestedingen van de Club van 1926 jaarlijks verantwoording af aan de algemene ledenvergadering van VDZ. Ook via het jaarverslag zodat alles transparant en controleerbaar is.

 Word ook lid van de Club van 1926, dé vrienden van VDZ!
Je kunt lid van de Club van 1926 worden door het aanmeldformulier in te vullen.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met de Club van 1926 via clubvan1926@vdz-arnhem.nl.

Club_van_1926_logo_vierkant.png

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!