VDZ in de media

VDZ in de media

VDZ kom je regelmatig in de media tegen. Hieronder vind je een overzicht van artikelen die de afgelopen jaren in de verschillende media verschenen zijn over VDZ.

VDZ lanceert project van 1,8 miljoen euro op Cranevelt in Arnhem
Een nieuw clubhuisgebouw op Sportpark Cranevelt voor voetbalvereniging VDZ is een stap dichterbij. Uit onderzoek blijkt een investering van 1,8 miljoen euro ‘behapbaar’. Lees het artikel uit 2020 op Gelderlander.nl (premium).

VDZ met speerpuntenplan op weg naar 2026
Voetbalvereniging VDZ heeft een beleidsplan opgetseld voor de periode 2019-2026. In 2026 viert de op Sportpark Cranevelt in Arnhemse gevestigde club haar eeuwfeest. Lees het artikel uit 2019 op Gelderlander.nl en uit 2020 op Arnhemsekoerier.nl.

Bij VDZ in Arnhem hebben ze zelfs een scheidsrechtersacademie
VDZ staat met de Rabobank Scheidsrechtersacademie in De Scheidsrechter (editie 2019-03). Dat is het (digitale) blad van de landelijke COVS, een vereniging van (voetbal)scheidsrechters. Lees het artikel uit 2019 in De Scheidsrechter.

Op visite bij VDZ; ‘slapende reus’ in park Zypendaal
Niet spraakmakend, wel de grootste amateurvoetbalclub van Arnhem: Op visite bij VDZ, nu nog derdeklasser. Een club van sociale controle, eigen jeugd en meisjesvoetbal. Lees het artikel uit 2018 op Gelderlander.nl (premium).

VDZ op plaats 107 van de Top 200 jeugd van Nederland
VDZ staat volgens de ranglijst van vakblad de Voetbaltrainer in seizoen 2019-2020 op de 107e plaats van de beste 200 amateurclubs. Niet slecht als je bedenkt dat ons land 2400 veldvoetbalclubs telt. Lees het artikel uit 2020 op Voetbaltrainer.nl.

Pa Pröpper over het talent van Davy, Robin en Mike Pröpper en de eerste stappen bij VDZ
Davy en Robin Pröpper beleven mooie tijden en vader en jeugdtrainer Peter geniet mee. “Van mij hadden ze ook mogen gaan korfballen.” Gelukkig werd het voetbal, te beginnen bij VDZ. Lees het artikel uit 2016 op Goal.com.

Bij deze Arnhemse clubs zoals VDZ kunnen meiden en vrouwen een balletje trappen
Mede dankzij onze oranje leeuwinnen is damesvoetbal hipper dan ooit. Mooi! Ben jij vrouw en heb jij altijd al een balletje willen trappen? Bij de Arnhemse club VDZ kan het! Lees het artikel uit 2017 op Indebuurt.nl.

VDZ eerste stroom neutrale club van Gelderland
Voetbalvereniging VDZ uit Arnhem vierde onlangs dat ze de eerste stroom neutrale voetbalvereniging van Gelderland zijn!  VDZ installeerde maar liefst 200 zonnepanelen op kantine en kleedkamers. Lees het artikel uit 2017 op Arnhemsekoerier.nl.

Omar: 'Scheidsrechter zijn heeft mijn leven verrijkt'
Omar Khalifa is al vele jaren actief binnen VDZ als trainer/coach en scheidsrechter. De Gelderlander interviewde Omar over zijn hobby als scheidsrechter bij VDZ. Lees het artikel uit 2019 op Gelderlander.nl (premium).

Voetbalclub VDZ omarmt jonge vluchtelingen van over de hele wereld
Alleenstaande minderjarige asielzoekers (ama’s) vinden steeds vaker de weg naar VDZ op Sportpark Cranevelt. Zo’n dertig jonge jongens van over de hele wereld voetballen inmiddels mee in de verschillende teams. Lees het artikel uit 2019 op AD.nl.

Voetballers VDZ Arnhem maken filmdebuut in 'Kappen!'
Voor 28 spelers van de Arnhemse voetbalvereniging VDZ is het een bijzondere herfstvakantie. Ze doen als figuranten mee in Kappen!, de nieuwste boekverfilming van Carry Slee. Lees het artikel uit 2015 op OmroepGelderland.nl

Voetbalvaders VDZ maken nieuw liedje: “Onder de douche” 
Voetbalvaders verbazen zich over de hoeveelheid voetbalclichés die elke zaterdag over de velden schalt. Genoeg inspiratie om een heus nieuw voetballied te componeren: “Onder de douche.” Lees het artikel uit 2010 op Arnhem-Direct.nl.

De bijzondere hoofdtribune van VDZ
Op Sportpark Cranevelt in Arnhem staat bij voetbalvereniging VDZ de oudste tribune van Nederland die nog in gebruik is voor voetbal. Tijd voor een paar voetbalgekken om daar eens een kijkje te gaan nemen! Lees het artikel uit 2014 op Indehekken.net.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!