Aanleveren kopij

Aanleveren kopij

Kopij kunt u deponeren in het kopijbox in de kantine van het clubhuis, of liever nog digitaal per e-mail verzenden naar volharder@vdz-arnhem.nl.

Lengte van artikelen
Een minimum of maximum stellen we niet aan artikelen. Een goede stelregel is wel: de lengte van het artikel is omgekeerd evenredig aan het aantal mensen dat het leest. Zeker niet als er verder geen illustraties of foto’s bij worden geplaatst.

Tekst
Een pagina Volharder bevat 650 woorden (inclusief titel, tussenkopjes; zonder illustraties of foto’s).

In welk formaat kunt u de kopij aanleveren
Voorop gesteld: het maakt ons niet uit hoe u het aanlevert. Met bijna alle formaten en in welke vorm dan ook kunnen wij uit de voeten. Als u het ons gemakkelijk wilt maken, houdt u zich dan aan onderstaande regels:

Tekst aanleveren
Tekst aanleveren in Wordformaat met kopjes e.d. Zonder kolommen, plaatjes, en andere ‘moeilijke’ opmaak. Wilt u eventuele illustraties op bepaalde plekken in de tekst geeft dat dan aan met FOTO:bestandsnaam

Foto’s en illustraties aanleveren:
Het formaat van de foto’s het liefst als JPG in zo klein mogelijke compressie (geeft hogere kwaliteit). Resolutie minimaal 150 DPI (meer heeft overigens ook niet zoveel nut). Optimale grootte 800×600 o.i.d, groter mag altijd. Als u zelf onderschriften bij de foto’s verzint is dat heel prettig. Wij weten namelijk niet altijd wie de personen zijn of wat de situatie het voorstelt. Het is handig om een dergelijk onderschrift in de bestandsnaam te verwerken (max. 256 karakters).

Disclaimer
De redactie houdt zich het recht voor om ingezonden artikelen in te korten of te weigeren. Plaatsing van ingezonden artikelen houdt niet in dat de redactie verantwoordelijk gesteld kan worden voor de inhoud. Artikelen waarvan de auteur bij de redactie niet bekend is worden niet geplaatst. Overname uit dit blad is alleen toegestaan met bronvermelding.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!