Vacatures Jeugd

Vacatures Jeugd

Onderstaand vindt u in het kort omschreven de openstaande taken bij de jeugd en de ingeschatte tijdsbelasting voor de betreffende taak. Klik op een titel om deze te openen. Indien je geïnteresseerd bent of vragen hebt stuur een mail naar de algemeen jeugdcoördinator via e-mailadres ajc@vdz-arnhem.nl

NB bij het invullen van een taak met een tijdsbelasting > 12 uur word je vrijgesteld van bar- en/of keukendiensten. Een combinatie van een jeugdtaak en bijvoorbeeld 1 bardienst om tot 12 uur te komen is ook mogelijk.


Als Scheidsrechtersacademie zoeken we VDZ'ers met gevoel voor arbitrage die (jeugd)scheidsrechters op de zaterdag feedback kunnen geven over het fluiten van de scheidsrechter (uiteraard na instructie van de coördinator en eventueel een training door de KNVB) en de scheidsrechters indien nodig bij kunnen staan in geval van problemen – per keer: 4 uur. Elke speelronde is er wel een begeleider nodig, er zijn dus ongeveer 24 begeleidersdiensten te vergeven. Je kan je voor één of meerdere rondes opgeven. Bij 3 dagdelen ben je vrijgesteld van bar- en/of keukendiensten.

Neem contact op met scheidsrechterscoördinator Jeroen Westen: scheidsrechter@vdz-arnhem.nl

Als onderdeel van de Scheidsrechtersacademie fluiten van wedstrijden. Je bent dan de vaste scheidsrechter van thuiswedstrijden van het team van je kind (10-12 wedstrijden per seizoen), óf je fluit verschillende teams minimaal 8 keer per seizoen.

Het volgen van een VDZ-scheidsrechterscursus wordt aanbevolen (afhankelijk van je leeftijd en voetbalervaring), een KNVB-scheidsrechterscursus is ook mogelijk.

Neem contact op met scheidsrechterscoördinator Jeroen Westen: scheidsrechter@vdz-arnhem.nl

Onze fameuze toernooien kunnen niet doorgaan zonder inzet van vrijwilligers. Voor de verschillende toernooien (Burgers'Zoo Internationaal, Geert Egging en Henk Evers) zijn er vrijwilligers nodig. Meld je aan voor één van de toernooien!

Belangrijkste taken:

-        Organisatie van het toernooi
-        Communicatie naar verenigingen en deelnemende teams
-        Voldoende deelnemende teams werven
-        KNVB en VDZ scheidsrechters (i.s.m.scheidsrechterscoördinatie) organiseren en indelen
-        Bemensen van het wedstrijdsecretariaat
-        Wedstrijdschema’s maken, wijzigen, bijhouden
-        Prijzen en uitreiking

NB. Je kan je ook aanmelden voor een dagdeel wedstrijdsecretariaat op één van de toernooien, tijdsbelasting 4 uur (geen voetbalachtergrond vereist)

Neem contact op met:
Lizette van Dijk, toernooicommissie@vdz-arnhem.nl

Je fungeert als de gastheer/-vrouw bij VDZ. Je ontvangt de teams, maakt ze wegwijs, legt eventueel de uitslagen vast, en handelt allerhande wedstrijdgerelateerde zaken op de zaterdag af.

Elke speelronde zijn er 2 medewerkers nodig, er zijn 2x12 speelrondes (ochtend en middag) = 48 diensten in te vullen. Bij aanmelding word je voor 4 diensten ingepland. Er zijn dus 12 mensen nodig. Hiermee ben je vrijgesteld van bar- en/of keukendiensten.
Als begeleider zorg je er voor dat het betreffende vrijwilligersteam op zaterdagochtend wordt aangestuurd voor de uit te voeren taken zoals het klaarzetten van de velden, het opstarten van de bar en het begeleiden van de wedstrijden van de jongste jeugd. Geen voetbalkennis vereist! – 4 uur per keer, tenminste 3x een ochtend bijwonen. Daarmee ben je  ook vrijgesteld van bar- en keukendiensten. Je kan je uiteraard ook voor meer dan 3x aanmelden.

Algemene of technische coördinatie voor een bepaalde leeftijd.

In zijn algemeenheid bestaan de taken voor de algemeen coördinator uit:

  • Verantwoordelijk voor de invulling van de begeleiding van de teams (“de teammanagers/coaches”);
  • Zorgen voor een goed verloop van de begeleiding van alle teams;
  • Communicatie verzorgen naar alle leiders;
  • Fungeren als link tussen VDZ en ouders/spelers in teams;
  • Beheer van de wachtlijst  voor nieuwe leden van de betreffende leeftijd;
  • “Cultuurbewaker” van de normen en waarden van VDZ;
  • Ondersteunen technisch coördinator bij het maken van de teamindelingen.


M.a.w. de algemeen coördinator doet alles wat NIET technisch inhoudelijk met het voetbal te maken heeft. Dat is de verantwoordelijkheid van de technisch coördinator. Wel faciliteert hij alles dat het lid zijn en met plezier voetballen bij VDZ mogelijk maakt. Voetbalinhoudelijke kennis geen must

Coördinatoren zijn vrijgesteld van bar- en keukendiensten

Vind je het leuk om een activiteit voor de jeugd te organiseren of aan mee te werken? Denk aan het Slaapmutsentoernooi, Sinterklaas, oliebollencup


Alle activiteiten worden georganiseerd met ondersteuning vanuit de horecacommissie en vrijwilligers O17/19. Vanuit de jeugdcommissie is een aanspreekpunt beschikbaar voor de begeleiding.

Neem contact op met de Jeugdcoördinator: ajc@vdz-arnhem.nl

Je zorgt dat er altijd genoeg is en dat het in orde is. Het materiaal van VDZ. Het is de taak van de materiaalman of -vrouw. VDZ is op zoek naar een nieuwe enthousiaste vrijwilliger voor deze functie!

 

Wat doe je?

Je zorgt voor de ballen, hesjes en hoedjes. Voor de mini's tot en met de onder 19. Het is je voornaamste taak om alle teams van genoeg en goed trainingsmateriaal te voorzien. Tijdens het seizoen ben je bereikbaar voor nieuw materiaal, bijvoorbeeld als een bal lek, kapot of verdwenen is.

In de zomerstop inventariseer je al het materiaal en bestelt nieuw waar nodig. De meeste tijd ben je kwijt met het opnieuw indelen en aanvullen van de ballenhokken aan het eind van het seizoen.

 

Wat biedt VDZ?

Het leukste is het dat je als materiaalman of -vrouw heel veel mensen leert kennen binnen VDZ. Een ideale functie voor bijvoorbeeld nieuwkomers bij de club. Je bepaalt je eigen aanpak en communiceert rechtstreeks met trainers of leiders en spreekt met ze af hoe we met het materiaal omgaan bij VDZ. Materiaalman of -vrouw is een taak die je kunt invullen in het kader van de vrijwilligersregeling.

 

Help jij onze jeugd met 2 tot 3 uurtjes per maand?

Stuur een reactie naar jeugd@vdz-arnhem.nl

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!