Over VDZ Hogerop - VDZ

Over VDZ Hogerop

Over VDZ Hogerop

VDZ Hogerop

Bij VDZ nemen sponsors een belangrijke plaats in. Mede dankzij de steun van onze sponsors is VDZ een bloeiende, goed georganiseerde vereniging met sportieve ambities. Sponsors hebben via VDZ een groot regionaal en publiek bereik en toegang tot een groot netwerk van bedrijven en instellingen. Sponsors van VDZ zijn tevreden en steunen de vereniging vaak al decennia lang. 

De sponsorcommissie VDZ Hogerop is verantwoordelijk voor de werving en het behoud van sponsors en het coördineren van alle sponsoractiviteiten. Het centrale aanspreekpunt voor alles wat met sponsoring, in welke vorm dan ook, te maken heeft.

Wij betrekken de sponsors bij onze club. Wij organiseren jaarlijks een grote sponsorbijeenkomst, gaan minimaal 1 keer perjaar met onze sponsoren op pad naar een leuke wedstrijd in het binnen- of buitenland. We organiseren avondwedstrijden met een gezellige sponsorbijeenkomt op de club etc. En natuurlijk zijn er rond de thuiswedstrijden van onze teams volop activiteiten. Kortom er is voor de VDZ sponsor ruim tijd en gelegenheid om VDZ en de collega sponsors te leren kennen.

VDZ Hogerop kent verschillende sponsormogelijkeden.


Een aantal voordelen van sponsoring

Toont maatschappelijke betrokkenheid
Wekelijks zijn vele vrijwillgers actief binnen onze vereniging. Zij dragen allemaal bij aan het grote voetbalplezier van onze leden, van jong tot oud. Hierbij is steun vanuit het bedrijfsleven heel erg gewenst. Dankzij de steun van onze sponsoren kunnen wij binnen de vereniging veel voor elkaar krijgen. Denk hierbij aan een goede opleiding voor onze jeugdleden, goed en veilig materiaal om mee te werken, een mooie accommodatie met prachtige velden onderhouden etc. Sponsoring draagt bij aan het maatschappelijke doel om zoveel mogelijk mensen met plezeier te laten sporten.

Vergroot de naamsbekendheid, lokaal en regionaal. Onder andere mogelijk door:
Spon

  • Een artikel over uw bedrijf in het clubblad de Volharder.
  • Vermelding in het clubblad de Volharder.
  • Vermelding op de website(s) van VDZ.
  • Uw naam op materiaal (bijvoorbeeld kleding en tassen) van VDZ-teams.
  • Advertentieruimte op het scherm in de kantine.
  • Sponsorbord met uw eigen bedrijfslogo in het clubhuis en/of rondom de velden.


Vergroot uw netwerk

  • Deelname aan sponsoractiviteiten met als doel het zakelijke en het aangename te vereningen.
  • Nieuwe zakelijke contakten met overige sponsors.
  • Ruim zestig potentiële klanten en opdrachtgevers.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!