Scheidsrechter

Brussen, A.

Accommodatie

Onbekend

Na een wat stroeve start werden de vorige twee wedstrijden al gewonnen. Nu stond de wedstrijd tegen Dieren 2 op het programma, de nummer 2 van de competitie. Het begin was ongelukkig, na een ongelukkige terugspeelbal speelde Simon de bal in de voeten bij de tegenstander die beheerst de bal afaakte. Na 3 minuten stonden we dus met 1-0 achter. Hierna speelde VDZ met heel veel voorwaartse druk, waar Dieren geen raad mee wist. Het was dan ook logisch dat er een VDZ doekpunt kwwam, het was Job die met een prima voorzet Luuk bediende, die strak de 1-1 binnenschoot. Hierna kreeg VDZ nog kansen om de leiding te nemen en werd er helaas een penalty onthouden door de verder prima leidende scheidsrechter. Helaas gingne we met maar 1-1 de rust in. De tweede helft begonnen we iets minder als de eerste helft wat de trainer besloot om het systeem te veranderen en Chile en Nick in te brengen , dit leidde al snel tot succes want Chiel kon na prima voorbereidend werk van Maarten de 2-1 binnenschuiven. De grensrechter probeerde dit nog te verhinderen door voor buitenspel te vlaggen, maar de scheidsrechter was prima meegelopen en had met eigen ogen kunnen constateren dat Chiel netjes achter de bal bleef. Dieren ging hierna opportunistischer spelen en VDZ kreeg hierdoor meer ruimte , helaas lukte het niet om de 3-1 binnen te schieten of koppen ondanks dat hier genoeg kansen voor waren. In de slotfase kreeg Dieren een penalty omdat hun spits slim tegen Simon aanliep en de scheids een penalty gaf , hij gaf verder geen kaart aan Simon dus dat geeft aan dat het geen heel duidelijke overtreding was. Simon pepte zich op om de misser van het begin van de westrijd recht te zetten, de penaltynemer van Dieren was hier blijkbaar zo van onder de indruk dat de bal op de paal ging. Gelukkig werd er goed gereageerd door de VDZ spelers zodat de bal er ook in tweede instantie niet inging. We zaten inmiddels 4 minuten in blessuretijd, toen de spits van Dieren werd ingespeeld goed zijn lichaam(handen) gebruikte en wegdraaide bij Jeroen, die trok aan de noodrem en moest er met rood vanaf. Een vrije trap restte er nog voor Dieren op een gevaarlijke plek. Er werd een muur door VDZ neergezet die prima bleek want de vrije trap verdween hierin. Uiteindelijk een zwaarbevochten overwinning maar wel verdiende overwinning omdat VDZ duidelijk de betere ploeg was.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!