Scheidsrechter

Gal, H.P.

Accommodatie

Onbekend

Nadat we vorige wedstrijd in de eerste minuut een doelpunt tegen hadden gekregen, zouden we nu scherper beginnen en was de doelstelling om vandaag de 0 te houden. We begonnen Direct goed en speelde met veel druk vooruit , hier had HC veel moete mee en dat leverde ons snel balbezit op. We kregen dan ook vele kansen, hier werden er door Jørn en Luuk uiteindelijk 2 van benut. Het gevaar van HC moest voornamelijk van hun linksbuiten komen die Johan een zware ochtend/ middag bezorgde. Met een 2-0 voorsprong gingen we aan de thee. In de rmust ging Kars eruit en Coen erin. Ook de tweede helft kregen we weer veel 100% kansen , echter stond het vizier niet op scherp. Tot overmaat van ramp maakte HC ook nog de 2-1 uit een dood spelmoment. Tijd voor de volgende wissel, Chiel erin voor Job. Na een prachtige aanval ronde Chiel perfect af en hadden we weer een marge van 2. Hierna gaven we niets meer weg en hadden we de score nog verder moeten uitbouwen. Al met al een meer dan terechte overwinning.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!