Scheidsrechter

Vermeulen, T.B.

Accommodatie

Onbekend

Na de slechte start hadden we inmiddels een mooie serie van 4 overwinningen geboekt. Helaas hadden we wel blessures van Johan en Luuk. Zij werden echter vervangen door Rached en Najib. Dit betekende dat de drie broertjes Muslem bij de selectie zaten. Na wat gepuzzel stond er weer een prima elftal waarbij onze topscoorder Jørn helaas plaats moest nemen op de bank. Omdat het nogal vroeg was 10.00 uur en op voor ons de ongewone ondergrond van echt gras, had de trainer er alles aan gedaan om de jongens zo scherp mogelijk te laten beginnen. Dit resulteerde in de 1e minuut direct in een doelpunt, echter om hele vage redenen werd het doelpunt afgekeurd. VDZ bleef aanvallen op het doel van GSV, dit resulteerde in de 1-0 van Bjorn nadat Job goed het overzicht had bewaard. Dat klinkt goed maar met de rust had het minimaal 4-0 moeten, maar onze voorwaartsen presteerden het keer op keer de mooiste kansen om zeep te helpen en zodoende bleef GSV er in geloven. Na de rust werd het allemaal minder en minder ook de wissels konden hier geen verandering inbrengen. Uiteindelijk maakte GSV dan ook de gelijkmaker nadat we onnodig een corner hadden weggegeven en de bal niet weg wisten te werken tikte GSV de 1-1 binnen. Daar sta je dan in een wedstrijd die uit je handen dreigt te glippen maar die je wel moet winnen om bovenin mee te doen. Oke laatste 10 minuten Maarten in de spits erbij en achterin 1 tegen 1. En ja hoor we scoorde 2 minuten voor tijd de 1-2. De hoogbejaarde grensrechter vond het echter nodig de vlag weer de lucht in te
steken en de eveneens hoogbejaarde scheidsrechter trapte er weer in. Zodoende gingen we zeer teleurgesteld met maar 1 punt terug naar Arnhem. De tegenstander had het erover dat ze een punt gestolen hadden, het punt gestolen had echter de grensrechter en wij hebben punt WEGGEGEVEN.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!