Datum

18 september 2016 10:00

Accommodatie

Onbekend

De eerste uitwedstrijd begon afgelopen zondag vroeg: half 9 vertrekken vanaf ’t Cranevelt. Ondanks de vroege morgen oogde de speelsters van VDZ gelijk vanaf de eerste minuut fris en scherp. Er heerste rust in het spel, makkelijke aannames, simpel overtikken en strakke passing zorgde ervoor dat VDZ na 30 minuten al met 0-2 voor stond. Monique opende de score waarna kort daarna Natascha de tweede goal binnen tikte. De spanning steeg echter toen de meiden van DVC na rust met goede moed de kleedkamers uit kwamen. Een mooi uitgespeelde aanval  van DVC resulteerde in de tegengoal. Het bleek het juiste moment om de eerste wissels in het spel te brengen. In de laatste  20 minuten van de wedstrijd wist VDZ de score daarna uit te breiden naar 1-6 met prachtige goals van nogmaals Monique, Norma (2x) en Mieke. Een absolute teamprestatie! Volgende week staat de tweede thuiswedstrijd op het programma: VDZ Vr2 tegen Gendringen Vr1

Eindstand DVC ’26 – VDZ: 1-6

Opstelling VDZ: Daniëlle Vanhoecke, Lisa Gores (Isabel van den Toorn), Annelies van Gelder, Ingerlise van der Graaf, Fleur van Olst, Monique Turk (Donna Dorigo), Olivia Fokke, Laurie van der Staaij, Natascha Walenberg (Mieke Meijer), Ellen Vermeulen, Norma.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!