Dhr. H. Hofman

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Zondag 13 mei jl.  speelde VDZ de return tegen de nummer 5; Grol 1. De uitwedstrijd eindigde in 2-2 en de ploegen zijn aan elkaar gewaagd. De trainer kon ook weer beschikken over Stijn van Gent. Pieter Middeldorp is helaas nog niet fit genoeg om te spelen, hopelijk is hij voor de nacompetitie beschikbaar.
Na een reeks van gelijke spelen is de honger naar een overwinning groot, met die instelling werd op het sportpark ’t Cranevelt om 14.00 uur afgetrapt:

VDZ startte slecht aan de wedstrijd, de afspraken werden niet nagekomen en Grol was de bovenliggende partij. Dit uitte zich al in de 20e minuut; via een cornerbal werd een schot nog geblokt door Kwint Ceelen maar in de rebound werd de bal alsnog onhoudbaar ingeschoten 0-1.  Grol trok hiermee ook de wedstrijd naar zich toe. VDZ kreeg nog wel een vrije kopkans maar deze belandde in de handen van de uitstekende doelman van GROL.  Met deze stand gingen de ploegen naar de kleedkamers.

Na rust zagen wij een ander VDZ, de afspraken werden weer nagekomen en dit mondde uit in de gelijkmaker. In de 60e minuut maakte Joris goed gebruik van een aantal misverstanden op het middenveld van GROL. Hij veroverde de bal en dolde hij tot twee maal toe een verdediger en krulde de bal fantastisch in de verre hoek; 1-1 !!.
Na dit prachtige doelpunt van Joris kwam de tegenstander er niet meer uit, VDZ drukte door en stond een paar keer oog in oog met de keeper van GROL. Zo kwamen Michael, Max, Gedeon en Jasper N in goede scoringsposities maar stuitten allemaal op de uitstekende doelmal van GROL.

Al met al was de eindstand terecht op basis van de gehele wedstrijd, ondanks dat VDZ in de tweede helft de kansen hadden om deze wedstrijd naar zich toe te trekken.

Komende zondag speelt VDZ in Hengelo (GLD) tegen PAX 1.