Ruime overwinning (7-1) VDZ 1 in oefenwedstrijd

Scheidsrechter

Dhr. Christiaan

Accommodatie

Onbekend

In tegenstelling tot wat op de site staat vermeld "AZ 2000-Elderveld 2 (zon) speelde VDZ 1 tegen zaterdag 3e klasser AZ 2000-Elderveld 1. Deze oefenwedstrijd stond in het teken om spelers vanuit VDZ 2 en spelers van VDZ 1 die minder minuten hebben gemaakt, de kans te geven ervaring op te doen.
Een aantal spelers kregen rust of zijn geblesseerd. De eerste helft, waarin Joris Schemkes na een lange periode van blessure gelukkig weer in de basis stond, begon voortvarend. Al na twee minuten lag de bal achter de doelman van AZ 2000. Op aangeven van Thom van Middelaar trof Marijn van der Meer doel. Het is niet overdreven om te stellen dat AZ 2000 1 van het kastje naar de muur werd gestuurd. In de 12e minuut kopte Hennes Schaminee de bal schitterend in na een prima corner van Daan van der Held. Hennes kopte kort daarop nog een keer op de paal na een goede voorzet van Kars Deutekom. In de 20e en 43e minuut vlogen de 3-0  en de 4-0 erin. Respectievelijk door Thom van Middelaar en Kars Deutekom. Dit geeft vertrouwen om aankomende zondag ook te scoren.
In het begin van de tweede helft zette AZ 2000 direct druk  en dit had resultaat, in de 55e minuut werd de 4-1 gescoord. Echter direct na deze goal scoorde VDZ1 de 5-1 door een prachtig schot van Bas Meurs. De druk van AZ nam gedurende de tweede helft steeds meer af en hierdoor kon VDZ vrij gemakkelijk voetballen en de voorsprong uitbreiden met nog twee goals door Thom van Middelaar en Tom Frequin.
De hoofdtrainer Habib al Mohsinawi had de hele wedstrijd de beschikking over de jeugdkeeper Kwint Ceelen en heeft in de tweede helft Gijs Teniglo en Bas Meurs uit VDZ 2 aan het werk gezien.
"Deze jongens hebben het prima gedaan", aldus de hoofdtrainer.

Opstelling VDZ 1 : Kwint Ceelen, Mohamed Isiboukaren (72. Tom Frequin), Daan van der Held (72. Desney Jansen), Hennes Schaminee (45. Gijs Tenniglo), Michael van Schieveen, Joris Schemkes ( 45. Bas Meurs), Kars Deutekom, Max Burgers ( 45. Roman Venema), Soufian Arjoch, Marijn van der Meer, Thom Middelaar ( 77e. Max Burgers)

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!