Datum

22 februari 2014

Accommodatie

Onbekend

22 februari speelden we een oefenwedstrijd tegen de F7 van VDZ. Dat bleek een aardig voetballend team. In de najaarscompetitie waren ze net niet de beste club van VDZ. Met alleen overwinningen en één 1 gelijkspel, was alleen de zaterdag 2 beter. Dat bleek zeker in de eerste helft. Lara wilde vandaag een keer niet keepen en dus stond Lieke de eerste helft in de goal. Madee kon helaas niet meedoen, supersub Vigo was wel van de partij. Deze eerste helft speelde de F7 makkelijker samen, ze stonden ook beter opgesteld. Bij rust stond het dan ook 3-0, zonder dat de F6G echt gevaarlijk kon worden. De tweede helft ging dat een stuk beter. Nu stond Jawad op goal en dan kan iedereen bij de uittrappen op de helft van de tegenstander gaan staan want hij schiet ver genoeg weg. Net als een week eerder begon de F6G veel beter in de tweede helft. Bas begint zich tot een koele afmaker te ontwikkelen. Via twee treffers van hem kwam de F6G terug in de wedstrijd. Maar, er waren meer kansen. Bas ging bijvoorbeeld ook nog alleen op de keeper af, tikte de bal keurig er langs en werd vervolgens zelf door de keeper uit het evenwicht gebracht. Een dag eerder kreeg de keeper van Arsenal tegen Bayern rood voor een dergelijke overtreding, maar nu mocht het wel doorgaan. Geen doelpunt derhalve en uiteindelijk liep de F7 toch nog uit naar 5-2. Het was wel een goede tweede helft van de F6G waarin beter werd samengespeeld en er voetballend niet onder werd gedaan voor de tegenstander. Rick en ik gaan de komende wedstrijden proberen naar meer vaste posities in het veld toewerken. De F6G is er klaar voor!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!