OBW 1 - VDZ 1 (halve finale nacompetitie) in de media

Datum

10 juni 2019 14:00

Accommodatie

Onbekend

‘Vuurpijl’ in thriller schiet VDZ naar finale nacompetitie (de Gelderlander Arnhem e.o.)

Iedereen van VDZ werd gek diep in de blessuretijd van het nacompetitieduel tegen OBW op sportpark Hengelder in Zevenaar. Met een geweldige uithaal vanaf een metertje of dertig schoot Max Burgers VDZ naar 2-1 en daarmee de finale van de nacompetitie om een plaats in de tweede klasse. Komend weekeinde is Eendracht’30 daarin de tegenstander van de Arnhemmers.
Lees verder op Gelderlander.nl (gratis)

OBW struikelt over VDZ en loopt promotie mis (De Gelderlander Liemers)
ZEVENAAR - OBW is er niet in geslaagd om promotie naar de tweede klasse af te dwingen. In de halve finale van de nacompetitie legden de Zevenaarders het af tegen het Arnhemse VDZ. Nadat de 0-1 van Joris Schemkes kort voor rust nog wel onschadelijk gemaakt werd door Freek Gesthuizen (1-1), kwam de thuisploeg de 1-2 niet meer te boven. Max Burgers scoorde dat doelpunt in blessuretijd en schoot zijn team zo naar de finale, waarin het zondag speelt tegen Eendracht’30 uit Mook.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!