Tibbe, K.

Accommodatie

Onbekend

Zwarte dag VDZ, rood Ferdy Broecks (ArnhemSports.nl)
VDZ heeft geen positief vervolg kunnen geven aan de 4-0 zege van vorige week op Driel. In de derde klasse D verloor de Arnhemse ploeg in Nijmegen met 2-0 van Orion. In de laatste minuut kreeg Ferdy Broecks ook nog direct rood.
Lees verder op ArnhemSports.nl

VDZ verliest ongelukkig bij Orion (De Gelderlander)

NIJMEGEN - VDZ (3D) verloor zondagmiddag de uitwedstrijd bij Orion met 2-0. "Een ongelukkige nederlaag", vond Michiel Molenaar, elftalleider van VDZ.
Lees verder op Gelderlander.nl

Orion 1 verslaat VDZ 1 met 2-0 (wedstrijdverslag sv Orion)
Orion behaalde een verdiende maar ook wat benauwde overwinning op het Arnhemse VDZ.  Scheidsrechter Tibbe kende Orion in de 55e minuut een penalty toe wegens hands in het strafschopgebied. "Vriend" en "vijand" waren het erover eens dat de VDZ-verdediger zijn arm niet uitstak naar de bal of zijn lichaamsoppervlak met zijn arm vergrootte. Een half uur later, in de 87e minuut, schoot Ruud Bosch de bal uit een goed opgezette aanval prachtig in de rechter bovenhoek waardoor de eindstand van 2-0 bereikt werd. VDZ was een paar keer gevaarlijk geweest met corners en andere vrije trappen maar kon aanvallend nauwelijks een vuist maken. Ook Orion kon aanvallend weinig potten breken.