6815DK
ARNHEM
tel. 026-4425746

Vandaag startte de derde fase van de competitie.
En daarin mochten we de eerste wedstrijd thuis aantreden tegen FC Driebergen. Naar een goede warming-up was het dan eindelijk tijd om met de wedstrijd te beginnen. Er werd vanaf het begin gelijk goed teruggezet op de verdedigers van FC Driebergen. Dit resulteerde al heel snel in een corner voor ons in de 5 minuut.
Anneroos wis de bal heel mooi voor te geven maar er kon niet direct gescoord worden. Maar via via kwam de bal bij Jill die hem netjes in het goal wist te krijgen.
Een super mooi begin van de wedstrijd. Tot de 12e minuut bleven we mooi op de helft van de tegenstander spelen en kregen we zelfs nog een kans om te scoren. Daarna was het FC Driebergen die steeds meer en meer het balbezit had en als terugdrukte op onze eigen helft. Doordat we niet meer van onze eigen helft afkwamen werd de tegenstander steeds gevaarlijker en kreeg het zelfs kleine kansjes om te schieten.
Nadat we al gewaarschuwd waren bleven we wat afwachtend verdedigen kon uiteindelijk een speler van FC Driebergen netjes door onze verdediging heen en in de 18e minuut de 1-1 binnenschieten.
Daarna bleef Driebergen aanbrengen op onze helft maar konden we telkens het gevaar afwenden. De laatste 5 minuten waren weer voor ons maar gebeurde er niks bijzonders meer.

Na de pauze stond er een ander VDZ op het veld.
Er werd sneller druk gezet en de bal werd ook beter rond gespeeld. Hierdoor werden er een aantal mooie mogelijkheden gecreëerd maar tot een schot op goal kwam het telkens niet. Wel moesten we opletten op de gevaarlijke counters die FC Driebergen deed als we de bal op hun helft verloren. Hierbij kwamen we één keer goed weg doordat ze na een gevaarlijke aanval de bal op de paal schoten.
Vervolgens ging het spel op en neer van beide kanten, en werden er veel duels op het middenveld uitgevochten. De laatste 8 minuten waren duidelijk voor ons en wisten we FC Driebergen naar achter te drukken richting hun eigen 16 m gebied. We kregen nog een mooie mogelijkheid op aangeven van Fien voor Liv, maar de bal was net niet hard genoeg om over de keeper heen te gaan. Ook Loes dag nog en scoren toe te komen maar ze is goed helaas achter op het hoofd bij Jill.
Dus was de eindstand 1-1 en daar konden allebei de elftallen wel tevreden mee zijn.

Aanwezig vandaag: Kathlyn, Rachel, Loes, Jinthe, Marloes, Lise, Fien, Charlotte, Liv, Anneroos, Jill, Sascha en Libby

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!