Grote Clubactie - VDZ

Grote Clubactie

Grote Clubactie

Koop bij onze jeugdleden: steun VDZ, steun de jeugd.
22 september 2022 - Vanaf dit weekend gaan onze jeugdleden weer op pad met de loten van de Grote Clubactie. Met de opbrengst steunen kopers VDZ en de jeugdteams. En de verkoop gebeurt op verantwoorde wijze. Kijk in deze flyer of de video hoe dat is geregeld. 

Ook weer extraatje voor jouw team
De opbrengst gaat dit jaar naar de jeugdtoernooien van 2023. Hierdoor kan de organisatie wat extra’s doen om er mooie evenementen van te maken. Jeugdvoorzitter John Wijbenga: “Ik hoop dat we er met z’n allen weer vol voor gaan en een mooi bedrag bijeen halen. Met de hulp van onze seniorleden, familie, vrienden en inwoners uit de omgeving gaat dat vast lukken. VDZ is een echte familieclub!” 

Een lot kost € 3,- , waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat. Net als vorige jaren sparen de teams ook weer voor hun eigen spaarpot. De helft van wat er als team wordt opgehaald, kan het team zelf gebruiken voor bijvoorbeeld een leuke activiteit of allemaal dezelfde trainings-shirts met eigen naam; dat bepaal je helemaal zelf als team.

Ophalen loten en uitslag
Vanaf de Champions League t/m de JO/MO13 liggen de loten in de postvakjes in het wedstrijdsecretariaat (commissiekamer). De elftalleiding kan ze hier ophalen. Er zijn nog enkele extra boekjes. Verzamel de boekjes weer per team en doe ze vóór 16 november in de doos op het wedstrijdsecretariaat, zodat ze op tijd geteld en ingevoerd kunnen worden.

Belangrijke data
Zaterdag 24 september
Officiële start verkoop
Woensdag 16 november
Laatste dag inleveren loten bij VDZ. Verzamel als team alle lotenboekjes en doe deze in de box in de commissiekamer
21 november
Einde online verkoop 
6 december
Trekking Grote Clubactie loterij
13 januari (2023)
Uitkeren opbrengst en dan kunnen we de opbrengst per team op de website publiceren

Meer informatie over verantwoord loten (ver)kopen tijdens de Grote Clubactie 2022 is ook te vinden op:  
www.clubactie.nl of onderstaand filmpje

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!